top of page
Orange Basket

FRUKTKORGAR

Goda & nyttiga fruktkorgar till era företag

Fruits

Vi erbjuder en fantastisk lösning för företag som vill skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö – våra fruktkorgar!

Vi leverera färska och näringsrika fruktkorgar till företag i alla storlekar och branscher.

 

Varför ska man ha frukt till sin personal?

Svaret är enkelt – en fruktig arbetsplats är en gladare och mer framgångsrik arbetsplats. Här är några av fördelarna med att erbjuda frukt till ditt team:

Hälsa och välbefinnande

Genom att tillhandahålla färska fruktkorgar till dina anställda visar du att du bryr dig om deras hälsa och välmående. Frukt är fullpackad med näringsämnen, antioxidanter och fibrer som bidrar till att stärka immunförsvaret och främja allmän hälsa. Att äta frukt regelbundet kan också minska risken för sjukdomar och förbättra koncentrationen och energinivåerna.

Produktivitet och prestation

En välfylld fruktkorg kan vara den perfekta boosten för att öka produktiviteten och kreativiteten på arbetsplatsen. Genom att erbjuda frukt som ett hälsosamt alternativ till onyttiga snacks, främjar du goda matvanor och hjälper dina anställda att hålla sig alerta och fokuserade under arbetsdagen. När de är nöjda och energifyllda presterar de bättre och blir mer motiverade att leverera sina bästa resultat.

 

Teamkänsla och engagemang

Att dela frukt tillsammans kan skapa en positiv atmosfär och främja samarbete och kommunikation på arbetsplatsen. När dina anställda samlas runt fruktkorgen för en snabb och hälsosam mellanmålspaus kan det stärka teamkänslan och uppmuntra till social interaktion. Det kan även fungera som en enkel gest för att visa uppskattning till dina anställda och bygga starkare relationer inom företaget.

​Employer branding

Att erbjuda fruktkorgar till dina anställda kan vara en del av din employer branding-strategi. Det visar att du är en arbetsgivare som bryr sig om sina anställdas välbefinnande och trivsel. Det kan hjälpa till att attrahera talanger och behålla befintliga medarbetare genom att erbjuda en trevlig och hälsosam arbetsplatsmiljö.

 

Varför oss?

Vi är passionerade när det kommer till att leverera fruktkorgar av högsta kvalitet till företag i hela Skåne. Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av säsongens färsk frukt, från klassiska favoriter till exotiska sorter, noggrant utvalda för att tillfredsställa alla smaker.

Låt oss ta hand om dina fruktbehov, så att du kan skapa en frisk och inspirerande arbetsmiljö för ditt team.

 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra fruktkorgar och hur vi kan hjälpa dig att skapa en hälsosam arbetsplats.

Offertförfrågan

bottom of page