top of page
Kemtvätt mattor

MATTVÄTT

Vi tvättar alla typer och storlekar av mattor.

Välkommen till vår professionella mattvätt tjänst!

 

Vi är experter på att tvätta mattor och erbjuder en omfattande service för alla typer och storlekar av mattor. Oavsett om du har en elegant orientalisk matta, en modern heltäckningsmatta eller en stor matta som täcker hela rummet, kan du lita på att vi tar hand om den på bästa möjliga sätt.

 

Mattvätt kan vara en tidskrävande och mödosam process, särskilt om du försöker göra det själv. Men med vår hjälp kan du slappna av och överlåta ansvaret till vårt kunniga team. Vi har den nödvändiga expertisen, erfarenheten och utrustningen för att rengöra dina mattor på ett skonsamt och effektivt sätt.

 

När du väljer oss för din mattvätt kan du förvänta dig högkvalitativ service och ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi använder oss av professionella tekniker och miljövänliga rengöringsprodukter för att avlägsna smuts, fläckar och oönskade lukter från dina mattor. Vårt mål är att återställa din mattas skönhet och fräschör så att den ser ut som ny.

 

Vi förstår att varje matta är unik och kräver individuell vård. Därför tar vi hänsyn till mattans material, konstruktion och tillstånd när vi utformar våra tvättmetoder. Oavsett om din matta är gjord av ull, syntetiska fibrer, bomull eller andra material, kan du vara säker på att vi använder skonsamma tekniker som inte skadar fibrerna eller färgerna.

 

För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi även hämtning och leverans av dina mattor. Vi tar hand om allt logistiskt arbete, så att du kan fokusera på annat och njuta av en ren och fräsch matta när den återlämnas till dig.

 

Kontakta oss idag för att boka en professionell mattvätt. Vi är redo att ge dina mattor den kärlek och omsorg de förtjänar!

Prisgrupp 1

(Tras, Gummerade, Nålfilts)

Mattor under 1,5 m2 = RUT-Avdrag

Hitta din pris här

Mattor Tras

Prisgrupp 2

(Röllakan, Nöthårs, Wilton, Gabbe, Kina, Rya, Orient)

Hitta din pris här

Mattor Rya

Prisgrupp 1

(Tras, Gummerade, Nålfilts)

 

Hitta din pris här

Mattor Wilton

Bilkostnad

(Tur & retur)
 

Pris: 300:-

Boka körning här

Biltransport av mattor

Vill du göra det själv?

Hagerty blue

Hyr denna för
420:- per dygn.

(inkl. shampoo)

Vi erbjuder uthyrning av Hagerty Blue-maskinen, som är särskilt effektiv för djuprengöring och avlägsnande av fläckar, husdam, bakterier, oönskade lukter, damm och smuts.

Den överträffar konventionella dammsugare och rengöringsprodukter när det gäller rengöringsresultat och prestanda.

Hagerty Blue-maskinen är en kraftfull och högpresterande rengöringsapparat som utmärker sig inom djuprengöring och fläckborttagning. Med överlägsen teknik och innovativa funktioner är den ett pålitligt val för att uppnå enastående rengöringsresultat.

 

Denna avancerade maskin erbjuder enastående förmåga att bekämpa huskvalster, bakterier, odörer, damm och envis smuts som kan vara svåra att hantera med konventionella dammsugare och rengöringsprodukter. Dess kraftfulla sugkraft och specialanpassade borstar och verktyg gör att den kan nå även svåråtkomliga områden och ta bort smuts på djupet.

 

Hagerty Blue-maskinen kombinerar effektiviteten hos en professionell rengöringsutrustning med användarvänlighet och enkelhet. Den är utformad för att vara lättmanövrerad och erbjuder en bekväm och ergonomisk design för en smidig användarupplevelse.

 

Med Hagerty Blue-maskinen kan du förvandla ditt hem eller arbetsutrymme till en ren och fräsch miljö. Oavsett om det gäller att rengöra mattor, möbler, textilier eller andra ytor, kommer denna maskin att leverera imponerande resultat varje gång.

 

Välj Hagerty Blue-maskinen för att uppnå en överlägsen nivå av rengöring och avlägsnande av fläckar och oönskade föroreningar. Den är en pålitlig partner för att upprätthålla en hälsosam och ren livsmiljö.

Shampoo Hagerty

5 *Shampoo

Detta är ett koncentrerat schampo som räcker till 60 kvadratmeter. Kan användas till mattor, soffor, trädgårdsdynor och bilen. Användes till Hagerty mattvårdsmaskin.

Pris: 320:-

Fläckborttagning Hagerty

Fläckborttagning

Hagerty SOS fläckmedel i en praktisk sprayflaska med pump.
Användes i förbehandlingen av fläckar innan mattvätten påbörjas med maskin.

Pris: 119:-

Hagerty Skumrengöring

Skumrengöring

Hagerty Foam Shampoo är ett skum som verkar på djupet och skyddar mot fläckar.Skummet är milt och effektivt och innehåller smutsavvisande medel.

Pris: 119:-

bottom of page