top of page

HEMSTÄDNING

Hemstäd med kvalitet

Hemstädning Small picture

Vi hjälper dig att underlätta din vardag med professionell hemstädning, så ni kan få en avkopplande helg med familjen och en ren och dammfri vardag.

Välkommen till vår professionella hemstädningstjänst!
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov och önskemål när det gäller hemstädning. Våra erfarna och pålitliga städteam tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till skurning av golv och rengöring av badrummet. Vi arbetar med högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att ditt hem blir rent och fräscht. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att njuta av ditt hem!

Hur mycket kostar hemstädning?
Vi på Staffanstorps Städ & Kemtvätt lägger stor vikt vid att skapa en personlig och skräddarsydd hemstädning för varje kund. Genom att inleda med ett kostnadsfritt hembesök kan vi tillsammans gå igenom dina önskemål och behov, och skapa en städplan som passar just dig och din bostad. Vi erbjuder flexibla avtal för hemstädning, såsom veckovis, varannan vecka eller var 4:e vecka, och antalet timmar per städning bestäms utifrån bostadens storlek och dina behov.

Vill du ha hjälp med det lilla extra?
Kanske vill du lägga till tvätt och strykning, renbäddning av sängar eller att vi ska vattna blommorna. Här är det du som kund som bestämmer vad vi ska göra i ditt hem. En checklista upprättas tillsammans med er för att säkerställa att allt blir utfört efter dina önskemål. På så vis anpassas hemstädningen till varje enskild kund.

Personalen

Samma person städar varje gång för att bygga upp och upprätthålla ert förtroende. Våra medarbetare ingår i avtal om tystnadsplikt, undertecknar sekretessförbindelse och ska uppvisa utdrag från brottsregistret.
D
et är för att du som kund, ska känna förtroende, trygghet och säkerhet för oss som leverantör.

Alla våra medarbetare genomgår introduktionsutbildning. I denna ingår bland annat teoretiska och praktiska kunskaper om kemikalier och rengöringsmedel, städmetoder och ergonomi. Allt för att de tjänster som vi levererar ska leva upp till dina och våra högt ställda förväntningar.

 

Din trygghet

Staffanstorps Städ & Kemtvätt är ansvarsförsäkrade via Trygg Hansa till 10.000.000kr om olyckan skulle vara framme.
B.R.A Security är specialister på säker nyckelhantering och vi använder deras kassaskåp samt nyckelbrickor som inte går att spåra till kunden.


 

Extra Erbjudanden

Alla hemstäds kunder får 15% rabatt i kemtvätten.
Vi hämtar och lämnar tvätten i samband med er hemstädning.

Kontakta oss - Vi ringer dig

Våra privata tjänster

Woman Cleaning Furniture

Hemstäd

Hushållstvätt round

Tvättservice

Fönsterputs round

Fönsterputs

Modern House

Visningsstäd

Lawn Mower

Trädgård

Woman with Cleaning Supplies

Flyttstädning

bottom of page