top of page
Trädgårdsservice

TRÄDGÅRDSSERVICE

Vi hjälper både företag och privatpersoner med lättare trädgårdsarbete, kontinuerligt, eller enstaka gånger.

FÖLJANDE ARBETE UTFÖR VI: 

Gräsklipning

Gräsklippning

Välj vår trädgårdsservice för professionell gräsklippning.
Med erfarna trädgårdsmästare och dedikerad vård får din gräsmatta den bästa skötseln. Vi har expertkunskap inom gräsklippning, anpassar oss till olika grästyper och säsonger, och levererar högkvalitativa resultat. Du sparar tid med våra tjänster och kan lita på vårt professionella team och utrustning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar din trädgård, oavsett om det är regelbunden klippning eller extra tjänster som kantklippning och gödsling.
Upptäck bekvämligheten och pålitligheten i vår trädgårdsservice för gräsklippning.

Ogräsrensning

Ogräsrensning

Få en ogräsfri trädgård med vår professionella ogräsrensningstjänst. Vi tar hand om ogräset på ett effektivt och noggrant sätt för att säkerställa en välskött trädgård. Vårt erfarna team av trädgårdsmästare använder sig av beprövade metoder och verktyg för att ta bort ogräs från både gräsmattor och planterade områden. Vi strävar efter att hålla din trädgård vacker och fri från oönskade växter, samtidigt som vi skyddar dina övriga växter.

Med vår ogräsrensnings tjänst kan du njuta av en välmående trädgård utan besväret med ogräs.

Häckklippning

Häckklippning

Få perfekt formade och välskötta häckar med vår professionella häckklippningstjänst. Vårt erfarna team av trädgårdsmästare är specialiserade på att klippa och forma häckar på ett precist och estetiskt tilltalande sätt. Vi använder oss av högkvalitativa verktyg och tekniker för att ge dina häckar den omsorg de behöver för att blomstra. Med vår häckklippning får du inte bara vackra och symmetriska häckar, utan även en ökad integritet och skydd för din trädgård.

Lita på oss för att ge din trädgård den perfekta finishen med vår professionella häckklippning.

Lövupptagning

Lövupptagning

Slipp bekymra dig över löviga trädgårdar med vår pålitliga lövupptagningstjänst. Vi tar hand om löven som samlas upp under hösten och håller din trädgård ren och snygg. Vårt dedikerade team av trädgårdsmästare använder sig av effektiva verktyg och metoder för att snabbt och noggrant samla ihop löven och ta bort dem från din trädgård.

Vi lämnar inget löv bakom oss och ser till att din trädgård återfår sin ursprungliga charm och skönhet. Med vår lövupptagning kan du slappna av och njuta av en välskött trädgård utan att behöva bekymra dig om löven.

Rensning av hängrännor

Rensning av hängrännor

Genom att regelbundet rengöra dina hängrännor håller vi dem i optimalt skick och förlänger deras livslängd.
Håll ditt hus skyddat och välunderhåll
et med vår professionella tjänst för rensning av hängrännor. Vi tar hand om avfall och igensättningar som kan samla sig i dina hängrännor och orsaka problem som översvämningar och skador på ditt tak.

Vårt erfarna team av trädgårdsmästare ser till att rensa bort löv, kvistar och annat skräp som kan blockera flödet av vatten.

'Med vår rensningstjänst kan du vara trygg med att ditt hus är skyddat och att vattenavrinningen fungerar som den ska.

Gräs

KONTAKTA OSS

Tack, vi återkommer snart

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Våra privata tjänster

Woman Cleaning Furniture

Hemstäd

Hushållstvätt round

Tvättservice

Fönsterputs round

Fönsterputs

Modern House

Visningsstäd

Lawn Mower

Trädgård

Woman with Cleaning Supplies

Flyttstädning

bottom of page