top of page
Kemtvätt

Hushållstvätt

Effektiv och Bekväm Hushållstvätt

Hushållstvätt

Vardagens hektiska tempo kan ibland göra det svårt att hänga med i alla uppgifter, inklusive den ständigt växande tvättbergen. Här på Staffanstorp Städ & Kemtvätt förstår vi vikten av att avlasta dig från denna börda. Med vår professionella hushållstvättstjänst kan du njuta av en rad fördelar som gör livet lite enklare:

 

Varför välja oss för hjälp med din hushållstvätt?

Tidsbesparing:

Vi inser att din tid är värdefull. Genom att anförtro din tvätt åt oss kan du frigöra värdefull tid som du kan spendera med din familj, ägna åt dina intressen eller helt enkelt koppla av. Vi tar hand om allt från att sortera till att vika och leverera – du behöver bara njuta av resultatet.

Skonsam Vård:

Oavsett om det handlar om känsliga plagg eller värdefulla textilier, så har vår hushållstvättsexpertis dig täckt. Vi använder skonsamma metoder och avancerad teknik för att säkerställa att dina kläder och textilier behandlas med omsorg. Resultatet? Fräsch och ren tvätt som varar längre.

 

Mångsidighet:

Vår hushållstvättstjänst sträcker sig bortom bara kläder. Vi tar hand om allt från klädvård till handdukar, sängkläder och mer. Oavsett om det är vardagliga kläder eller speciella textilier, så kan du lita på oss för en grundlig och skräddarsydd tvättbehandling.

​Expertis och Erfarenhet:

Med 14 år av erfarenhet inom kemtvättsbranschen har vi byggt upp en djup förståelse för olika typer av tyger, fläckar och tvättbehov. Vår kunniga personal är dedikerad till att leverera enastående resultat varje gång. När du väljer Staffanstorp Städ & Kemtvätt, väljer du kvalitet och professionalism.

 

Snabb och pålitlig service:

Vi värdesätter din tid och erbjuder en snabb och pålitlig service för att passa dina behov. Med våra effektiva processer kan vi leverera dina rena bordsdukar inom kort tid utan att kompromissa med kvaliteten. 

Så låt Staffanstorp Städ & Kemtvätt ta hand om dina bordsdukar och ge dem nytt liv. Kontakta oss idag för att boka din kemtvätt eller för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en minnes

Priser

Hushållstvätt (minst 1 kg)

Enbart tvätt & tork

Tvätt och mangling

 

102:-/kg

125:-/kg

bottom of page