top of page

OM OSS

Vi tror på att skapa personliga relationer med våra kunder

Tomas & Lotta

Välkommen till Staffanstorps Städ & Kemtvätt AB - där vi gör rent på ett sätt som ingen annan kan! Vi är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1999, när Tomas och Lotta Nordberg startade företaget i Staffanstorp. Vi började med att erbjuda städtjänster till företag och det är fortfarande vår spetskompetens idag. Men med åren har vi vuxit och utvecklats till ett heltäckande serviceföretag som erbjuder allt från hemservice till mattservice, fruktservice och hygienservice.

Men det är inte allt! 2009 tog vi ett stort och spännande steg framåt genom att förvärva Staffanstorps Kemtvätt. Idag är vi stolta över att vara unika genom att kunna erbjuda en komplett tvättservice, både till privatpersoner och företagskunder, i egen regi. Vår tvättmästare Per Nilsson har med sig kunskapen om tvätt sedan barnsben och vet precis hur man ska ta hand om dina kläder och textilier på bästa sätt.
 

Vi på Staffanstorp Städ AB brinner för att leverera högkvalitativ service till alla våra kunder. Vi tror på att skapa personliga relationer med våra kunder, för att förstå deras unika behov och kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på oss för att ta hand om allt från städning och tvätt till hygien och mattservice.

 

Vi är inte bara ett företag, utan en del av samhället här i Staffanstorp. Vi stödjer lokala initiativ och arbetar aktivt för att göra vår gemenskap till en bättre plats. Välj Staffanstorp Städ AB för att få service av högsta kvalitet, från ett företag som bryr sig om dig och vår lokala gemenskap.

58

Anställda inkl. ledning

642

Privatkunder

126

Företagskunder

14

År i branschen

Personalen

Vi på Staffanstorp Städ AB tror på att våra anställda är som en familj, och det är därför vi lägger stor vikt vid deras utveckling och trivsel. Vårt team är hjärtat i vår verksamhet, och vi är dedikerade till att ge dem de verktyg och resurser som de behöver för att växa och blomstra.

Vi investerar i våra anställdas kompetensutveckling och utbildning, vilket gör det möjligt för dem att förbättra sina färdigheter och prestationer. Vi strävar efter att ha rätt ledarskap och handledning för att säkerställa en sund arbetsmiljö, hög motivation och en tydlig kommunikation. Genom att ha en positiv och stöttande arbetsplatskultur, trivs våra medarbetare på sitt arbete och det leder till högsta möjliga kvalitet i vår service.

 

Vi är stolta över vårt team och vill att varje individ ska känna sig som en viktig del av vår familj. Vi tror på att skapa ett samarbetsklimat som är positivt och stöttande, där varje anställd kan känna sig trygg och sedd. Vi är fast beslutna om att fortsätta att investera i våra medarbetare och ge dem den support de behöver för att växa och utvecklas med oss.

Vårt mål

På Staffanstorp Städ AB har vi alltid haft en ambition att utvecklas och förbättra oss inom alla områden genom systematiskt arbete. Vi strävar efter att bli ett företag som fortsätter att utvecklas och vara en föregångare inom städbranschen. En av våra största utmaningar i branschen är miljöpåverkan, och här är vi fast beslutna om att göra skillnad. Vi använder miljömärkta produkter och kemikalier endast när det är absolut nödvändigt. Vi arbetar också med att optimera vår logistik genom att välja rätt bil och rutt för att minska vår klimatpåverkan.

Vi har alltid satt våra kunders behov och önskemål i fokus. Vi strävar efter att skapa personliga relationer med våra kunder och anpassar vår service efter deras specifika behov och önskemål. Vi använder den bästa utrustningen på marknaden för att garantera högsta kvalitet på våra tjänster, samtidigt som vi har en medveten miljöpolicy.

 

Vårt mål är att fortsätta att förbättra vårt företag och våra tjänster, samtidigt som vi minimerar vår påverkan på miljön. Vi strävar efter att vara en föregångare inom städbranschen när det gäller miljöpåverkan och att skapa en personlig och anpassad service för våra kunder. Vi är stolta över vårt arbete och vår ambition att fortsätta att utvecklas och förbättra vår verksamhet.

Medlemskap
Staffanstorps Städ AB 556601–9211 är ansluten som medlem i Almega Tjänsteförbundet och Svenskt Näringsliv och bunden av avtal avs. Serviceentreprenadföretag, Specialserviceföretag och Hemserviceföretag med motparter Fastighetsanställdas Förbund, SEKO, Kommunalarbetarförbundet, Unionen och Ledarna fr o m 2001-01-01.

bottom of page