top of page
Fönsterputs

FÖNSTERPUTS
i Staffanstorp

Fönsterputsning till ett fast pris

Att putsa fönster är för många ett tråkigt ”måste”, så unna dig lite lyx i vardagen.

Låt oss ta hand om din fönsterputsning.

Välkommen till vår professionella fönsterputsning
Vi erbjuder professionell fönsterputsning till både privatpersoner och företag. Vi förstår att rena fönster är viktigt både för estetiska och praktiska syften. Våra erfarna fönsterputsare utför jobbet på ett snabbt och professionellt sätt till en rimlig kostnad. Vi har alltid med oss alla nödvändiga redskap och rengöringsmedel för att kunna utföra arbetet på ett effektivt sätt, och allt ingår i vår tjänst. Låt oss hjälpa dig att få skinande rena fönster och förbättra utsikten!

 

199,-

Ditt första gångs erbjudande*

Gäller fönsterputs av utsida på max 200 kvm stora hus

Inglasad balkong eller uterum ingår ej men kan köpas till.
* Priset gäller endast nya kunder

299,-

Gäller fönsterputs av in & utsida på max 200 kvm stora hus

Inglasad balkong eller uterum ingår ej men kan köpas till.
* Priset gäller endast nya kunder

Hur mycket kostar en fönsterputsning?
Om ni önskar så kan vår fönsterputsare lämna kostnadsförslag på abonnemang vid första fönsterputsningen. Ni kommer att få flera prisförslag.

Fasta priser för fönsterputsning:

  • Enbart utvändigt

  • In och utvändigt

  • 4 sidor (in och ut samt mellan)

  • Inglasad balkong / Uterum

En positiv hemmiljö

En ren och ljus hemmiljö kan direkt påverka ditt och din familjs välbefinnande. Smutsiga fönster kan minska det naturliga ljusinsläppet och få ditt hem att kännas instängt och mörkt. Genom att hålla fönstren rena och klara skapar du en trivsam och uppfriskande atmosfär för dig och dina nära och kära.

Längre hållbarhet för fönster

Regelbunden fönsterputsning hjälper till att skydda dina fönster från ackumulerad smuts, damm och föroreningar. Med tiden kan dessa partiklar skada glaset och rama in genom att orsaka repor och fläckar som kan vara svåra att ta bort. Genom att ta hand om dina fönster kommer du att förlänga deras livslängd och undvika kostsamma reparationer eller utbyte.

​Energieffektivitet

Riktigt rena fönster släpper in maximalt med naturligt ljus, vilket minskar behovet av artificiellt belysning. Detta kan bidra till att minska energikostnaderna för ditt hem. Dessutom kan välputsade fönster hjälpa till att isolera mot värme och kyla, vilket leder till förbättrad energieffektivitet och en behagligare inomhusmiljö.

 

Utsikt och trivsel

Det kan vara motiverande och avkopplande att kunna titta ut genom rena fönster och uppskatta landskapet utanför. En vacker utsikt kan också bidra till en positiv och trivsam atmosfär.

Ge ditt hem den omsorg det förtjänar med vår fönsterputsningsservice. Vår kunniga personal använder avancerad teknik och precision för att leverera en felfri fönsterputs varje gång. Skapa en fräsch och inbjudande atmosfär som imponerar på dina gäster. Kontakta oss idag för att boka våra tjänster och låt oss hjälpa dig att lyfta din hemmiljö till nya nivåer!

Att tänka på inför din fönsterputs
Att tvätta fönsterkarmar ingår inte i fönsterputsningen, men självfallet går det att beställa som en extra tjänst.
Priset kan ni påverka själva genom att förbereda inför fönsterputsningen. Hjälper ni till med att flytta skrymmande möbler och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor så kan fönsterputsaren utföra sitt jobb snabbt och till ett bra pris.


Befintliga skador

Befintliga skador måste rapporteras innan vi påbörjar vår fönsterputsning Ex. Gångjärnen är dåliga på ett fönster och det finns risk att glaset spricker om vi öppnar det. Vi ersätter inte skador som denna då man ska kunna öppna ett fönster.

Fönsterputsning

Boka fönsterputs

Våra privata tjänster

Woman Cleaning Furniture

Hemstäd

Hushållstvätt round

Tvättservice

Fönsterputs round

Fönsterputs

Modern House

Visningsstäd

Lawn Mower

Trädgård

Woman with Cleaning Supplies

Flyttstädning

bottom of page